Sök
Stäng denna sökruta.
Arkiv

Öppning av Eltetes nya fabrik i Malaysia firades enligt lokala traditioner

Eltete TPM Groups senaste anläggning öppnades 12 december 2018 i Puchong, nära Kuala Lumpur, Malaysia. I öppningen deltog traditionsenligt drakar som anses bringa tur och framgång.

Eltete Malaysia Sdn Phd

Eltete Malaysia Sdn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Eltete Malaysia SDn Phd har varit verksamt i Malaysia sedan 2003. Under 2016-2018 har företaget investerat i en ny fabrik på 10 000 kvm för att betjäna kunder i Malaysia, grannländer och växande efterfrågan i Indonesien och Oceanien (Australien, Nya Zeeland). Eltete har också en produktionsanläggning i Ho Shi Minh City, Vietnam. Eltetes Vietnam-anläggning har nyligen uppgraderats för att möta efterfrågan.

Efterfrågan på fiberbaserade transportförpackningsmaterial i regionen har ökat de senaste åren, vilket har gjort det naturligt att investera i ny utrustning som även möjliggör stora volymleveranser. Eltete Malaysia fokuserar på tillverkning av glidark (Slip Sheets), hörnskydd, förpackningsprofiler, stuvningssäckar bikakeplattor (honeycombboard), kartongpallar, pallock och -botten samt separata pallfötter.

Företagens ansvar i miljöfrågor har bidragit till den höga efterfrågan på Eltete-produkter. Hittills har mycket trä, metall, plast och styrofoam använts i transportförpackningar. Som en tydlig trend är företagen nu redo att byta till miljövänliga fiberbaserade lösningar.

More to explore

Sign up to our newsletter

Stay updated with new transport packaging ideas. We will only send you our latest news, and won’t flood your inbox with mail.

Subscribed!

Thank you for subscribing to our newsletter.